4 Ekim 2021 Pazartesi

Sonbaharı Kutlayalım !

                        Sonbahar geldiyse bizim arkadaşlarla artık buluşma zamanımız. Uzun yaz tatilinden sonra herkes eve dönmüş, işler tamamlanmış ve birlikte olma zamanı gelmiştir. İlk olarak grubumuzda ki bir arkadaşımızın eylül başında ki doğum gününde bir kutlama yaparız. Sonrasında tabi ki beraber küçük oturmalar , buluşmalar düzenleriz ama sonbahar partilerimiz meşhurdur. Kabak sevgimi onlara da bulaştırdım, yaz bitimiyle harıl harıl aramaya başlarız. 

                        Kaç yıldır kutluyoruz böyle hesaplamak  lazım hatta bir ara her senenin fotoğraflarını bulmam lazım çünkü bu anılar çok değerli. Bu sene de bir araya gelerek güzel bir güz partisi yaptık.



Arkadaşım Hanife'nin evinde buluştuk. Aslında bahçede olacaktık ama o gün hava öyle bir bozdu ki dışarıda oturmak imkansızdı. Bizim için hoş ayrıntılarla dolu bir mekan hazırlamış arkadaşımız. İsterseniz bir bakalım..


           Eve girince getirdiğimiz hediyeleri bir köşeye koyduk. Bunlar küçük küçük sonbaharla ilişkili şeyler genelde. 


                  Taa uzaklarda olan arkadaşımız Esmanur'dan ayrı kaçıncı yılımız bu sene. Tayini Siirt'e çıktığı için oraya gittiler. Ama sevgili arkadaşımız oralardan bize hediyeler göndermiş.Yokluğunu hep hissediyoruz ne yazık ki.



Hediyelerimiz..


Gittiğimiz yere yiyeceklerimizi yanımızda götürüyoruz, böylece ev sahibini çok yormamış oluyoruz. Pastamız Hanife'den bu sonbahar.



Masamız tabi ki sonbahar temalı :)






                    Temamız ne olursa olsun yıllardır süren dostluğumuz bir masa çevresinde devam ediyor. Her grup gibi sorunlarımız olmuyor değil ama her seferinde ortak paydamız anlayışla hallettik. Bu fotoğrafta iki arkadaşımız eksik. Biri dediğim gibi çok uzaklarda ama gönlümüz hep onunla. Diğeri bir taşınma yüzünden gelemedi ama bugün bende toplanacağız bakalım hava da güzel olursa bahçede sonbahar kutlaması yapacağız.
Bize bahane olsun, kutlamalar bitmez :)









10 yorum:

  1. Ay ne güzel fotolar, hediye pasta ve sonbahar. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. ne güzel bir buluşma olmuş dostluk kadar değerli birşey var mı şu hayatta birbirinizin kıymetini bilin kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Renkler çok uyumlu, yüzler gülüyor, pasta şahane gözüküyor daha ne olsun?! Ne iyi etmişsiniz :) İmrendim!

    YanıtlaSil
  4. kadının elinin değdiği her şey güzel. dostluğunuz daim olsun. iyi dost kolay bulunmuyor. benimde var candan iki arkadaşım. Allah yokluklarını göstermesin sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir bahane olmuş, keyifleriniz her daim yerinde olsun...

    YanıtlaSil
  6. Bayıldım ve ışınlanmak istedim oraya :)) O pasta, minik kabalar ah enfes fotolar.

    YanıtlaSil
  7. sonbahar renkleriyle muhteşem bir kolaj olmuş. İnsanın ayrı bir hüzün yaşıyor.

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel düşünüyor, ne harika gerçeğe döküyorsunuz. Yüz ifadeleriniz, gülümsemeleriniz nasıl da içten. Oradaki mutluluk ve keyif okuyana kadar yansıyor. Bahçedeki sonbahar kutlaması da en güzeli olsa gerek. Pandemi sıkıntılarından sonra ilaç gibi gelir hepinize:) Size afiyetler olsun.
    Keyifleriniz, tebessümleriniz, dostluğunuz hiç bitmesin:)

    YanıtlaSil
  9. Bulunmaz bir hazine arkadaşlık özellikle uzun soluklu ve çoklu. Daha nice masa başı toplantılarınız olsun, yalnız tema ve hazırlıklar göz dolduruyor çok şahane bayıldım ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  10. Draga mea,
    Sarbatoare in adevaratul sens al cuvantului! Prieteni, bucurie, delicii, frumuseti, atmosfera de vis!
    De asemenea multa inspiratie, imi place.
    Cele mai calde salutari,
    Mia

    YanıtlaSil

Merhaba Cuma

                          '' Kendini sevmezsen başkasını nasıl sevebilirsin ?'' diye soruyor Tina Turner Mutluluk Sana Yakış...