5 Haziran 2022 Pazar

Kiraz Partisi

                     Altı kişilik kızlar grubumuz ( gerçi bir arkadaşımız Siirt'e tayini çıktı gitti , ayrı kaldık ondan ) yıllar süren birlikteliğimizle hayatımda güzel bir yeri olan şey. Hafta boyunca işe gidiyoruz geliyoruz, arada bir araya geliyoruz. Geçen hafta sonu trenle Eskişehir'e gitmiştik. Bu hafta içi de yani perşembe günü okul sonrası buluşalım dedik. Bir arkadaşımızın bahçesinde ki iki ağacın kirazları olmuş, gelin toplayalım dedi. Bize de bahane olsun; o günü güzel geçirelim dedik ve kiraz partisi yapalım, yiyelim içelim , biraz hayatımıza renk gelsin istedik :)

                 Dediğim gibi, en küçük durumları güzel anlara dönüştürmeyi seviyoruz. Yoksa elimize torbayı alır yarım saatte kiraz toplardık. Ama hayat onu ne kadar güzelleştirdiğine, anlam kattığına bakar. Her şey tercih meselesi. Yoksa hepimiz en az yarım gün çalışıyoruz, okul sonrası çok yorgun oluyoruz ama mutlu bir ortamda oturmanın keyfi de başka bir şeyde yok. Hepimiz arkadaşımıza giderken bir şeyler götürdük. 



Bahçesine geldiğimizde arkadaşımız sofrayı hazırlamış, bizi bekliyordu. Bahçeli evi olmasının avantajıyla sakin bir ortam hazırdı.


Sonra el birliği ile yiyecekleri masaya taşıdık.


                                                            İçecekler hazırlandı..



Arkadaşımız bugün için temaya uygun tabak bile almış :)




Partilerimizin olmazsa olmazı pastalarımız tabi ki kendi yaptıklarımız..


Akşama kadar masa başı sohbet, muhabbetle geçen zaman..
Ağaç altında kurulmuş masada oturmak, yemek ,içmek..
Rüzgarla biraz üşüdük ama işte kiraz vakti bile geldi çattı. En son benim bahçe de limon kızlar partisi yapmıştık. Bakalım bundan sonra ne olur?
Size tavsiyem, arkadaşlarınızla bir araya gelmelerinizi özelleştirin, her anı kutlayın, hiç birşey için üşenmeyin, küçük dokunuşlar yaşama büyük mutluluklar olarak dönüyor, unutmayın!



13 yorum:

  1. Üşenmeyip yine aynı yorumu buradan da yazacağım; hakikaten tablo gibi hattâ gibisi fazla! Bu yaptığınıza al fresco dining deniyor, açık havada yaşam, yeme içme, hakikaten muhteşem <3 Afiyet olsun! Gözümüz gönlümüz açıldı!

    YanıtlaSil
  2. Sofra da, tabaklar da, pasta da şahane ama en güzeli fırsat yaratılmış özel buluşmalar. Ben de çok sever ve yapardım pandemi öncesi, pandemi ket vurdu. Umarım kışın tekrar başlarız pandemi hortlamazsa. Sefanız olsun, yüzünüz hep gülsün...

    YanıtlaSil
  3. Ay ne güzel olmuş ya orda olmak istedim ve pasta enfes görünüyor. :)

    YanıtlaSil
  4. Sinan Canan "konfor çürütür" diyor. çalışıyoruz zaten her şeyin en pratiği olsun aman yorulmayalım kafası, özel anlar yaşama şansını kaybetmenize neden oluyor. biraz emekle hayata anlam katmak en güzeli

    YanıtlaSil
  5. Şahane sofra, şahane fotoğraflar, hem bedene hem ruha şifa olsun..

    YanıtlaSil
  6. Sadece bu tarz özel buluşmalara değil, ben şahsen kurduğum her sofraya çok özenirim. Uzun yolda verilecek mola için bile çok detaylı hazırlıklarım vardır ve bu detaycılık hem kendim hem de sevdiklerim için konforu da beraberinde getirir. Çok hoş bir buluşma olmuş ve son sözlerinize aynen katılıyorum. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. Partiniz çok muhteşem görünüyor herşey harika görseller ortam bayıldım Buketcim ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Derya, çok güzel bir gün geçirdik o gün gerçekten.

      Sil
  8. 10 Haziran Cuma postu yayınlanmadı. Her şey iyidir umarım.

    YanıtlaSil
  9. Ah! Şahane! Nice beraber keyifleriniz olsun.

    YanıtlaSil

Merhaba Cuma

                          '' Kendini sevmezsen başkasını nasıl sevebilirsin ?'' diye soruyor Tina Turner Mutluluk Sana Yakış...