24 Mart 2016 Perşembe

Köyümüzde Bahar

                             Milletimiz, yurdumuz üzerinde ki kara bulutlar gezerken güzel şeyler düşünmek, paylaşmak olanaksız hale geldi. Yurt dışındayken bunu daha çok hissediyorsunuz. Yani orada ki sorunsuz , tatlı hayata kendini kaptırmak, iliklerine kadar yaşamın güzelliğini hissetmek, mutluluğun ortasında kendinizi bulmak olağan birşey. Ama Türkiye'de her geçen gün artan olumsuzluklar, düşmanca duygular, birbirine karşı tahammülsüzlükler, üstüne terörün eklenmesi insanı çıkmaza sürüklüyor. 
                          Bunca kötülüğe karşı duran , durmak isteyen sanatçılar, aydınlar, duyarlı insanlar da var. Bir de benim gibi bloggerlar var. Ne olursa olsun hayata umut ve güzellik katmak isteyenlerden biri olarak görüyorum kendimi. Bu yüzden bugün okulumuzun bulunduğu köyün güzelliklerini paylaşmak istiyorum.
Biraz sonra paylaşacağım bahar fotolarını havalar bu kadar soğumadan önce çekmiştim. Yani geçen hafta içi.  Yine bir okul çıkışı köy içinde biraz gezmiştim. Çimenlere çıkmış koyunları, açmış baharları görmek bana çok iyi geldi. Umarım sizi de mutlu eder ..













                 





                         Daha önce yayınladığım köyde ki kış için buraya  
                         Köyde sonbahar için  buraya  bakabilirsiniz..







3 yorum:

  1. Çok şanslısınız çooook. Çok keyif aldım doğrusu.

    YanıtlaSil
  2. Allah'ım nasıl bir güzellik böyle ...
    Beni benden aldınız neresi ise orada ..
    Emeğinize ve kadrajınıza sağlık

    YanıtlaSil

Nisan Cuması

                        '' Dün bildik bir rüzgar esiyordu. Daha önce karşılaştığım bir rüzgar. Dışarıda mevsimsiz bir ilkbahar. Kara...