29 Aralık 2014 Pazartesi

Evde Yeniyıl Partisi

                              Küçük  bir ev partisi  düzenleyelim  dedik  arkadaşlarla. Kızlar  ile  yine  bir  araya  gelip bitmek üzere olan yılı uğurladık. Maksat eğlenmek,  yeniyıl bahane. Çevrenizde eğlenecek  doğru dürüst mekan yoksa  arkadaşlarla  toplanıp  çareler arıyorsunuz. Zaten  en güzeli de bu belki. Kızlarla  çocukları  , eşleri  , sevgilileri  bırakıp  kendimize  ait bir parti de çok eğlendik. 
                           Ev de  masamızı  hazırlayıp  başladık  geceye.  Bol  kahkahalı,  muhabbetli,  danslı,  fotolu  bir partiydi  bizimki.  Biz  çok eğlendik. En güzeli  eğlenecek  arkadaşlarınızın olması  şu  dünya da .  
                           Sizlerle  gecenin  fotoğraflarını paylaşmadan önce yeni yıla ait  dileklerimi dilemek istiyorum. Bu yılın  tüm sevdiklerime, tanıdıklarıma  ve  tanımadıklarıma hayırlı , uğurlu olmasını dilerim. 2015  hepimize  sağlık, huzur ve bol seyahat getirsin !!!!!











7 yorum:

  1. Her şey çok güzel görünüyor... Emeğinize sağlık... İyi seneler... Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Benim de evimde böyle arkadaşlarımla geçireceğimiz akşamlarım olsun inşallah. Eğlenceniz bol, dilekleriniz kabul olsun :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir akşam olmuş. Birlikte vakit geçirecek, eğlenecek arkadaşların olması çok güzel bir şey. Sofranız da çok şıkmış. Yeni yılınız kutlu, mutlu olsun.

    YanıtlaSil
  4. Yeni yılın gönlünüzce geçmesi dileğiyle...

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim tüm dileklere..

    YanıtlaSil

Cuma Geldi

                                   Evet cuma geldi, yorgunluk da geldi hatta günlerdir süren baş ağrılarım da geldi. Bu hafta oldukça olums...